Ριμπερί: Μένει ακόμα ένα ματς

11:03 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται όλοι στην Μπάγερν Μονάχου μετά το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα που δίνει στους Βαυαρούς σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ με τον Φρανκ Ριμπερί να υπογραμμίζει πως όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι αλλά ξέρουν πως υπάρχουν άλλα 90 λεπτά.

Μετά το τέλος του αγώνα στην "Allianz Arena", ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Για να πάρουμε τέτοιο αποτέλεσμα, ξέραμε ότι έπρεπε να τρέξουμε και να πιέσουμε πολύ όλοι μαζί. Πέρα από αυτό, ξέραμε ότι έχουμε έναν στράικερ που μπορεί να σκοράρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Μένει ένα ακόμα ματς, αλλά νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά απόψε".
Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ, δήλωσε: "Φυσικά και μπορώ να κατανοήσω τι έγινε σήμερα! Έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στον αέρα. Η αμυντική μας εμφάνιση άγγιξε την τελειότητα, αυτή ήταν το κλειδί της επιτυχίας μας σήμερα".
Ο Χάβι Μαρτίνεθ δήλωσε για το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα: "Παίξαμε πολλά καλά παιχνίδια φέτος, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν το καλύτερο. Ξέραμε πώς να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς κυριαρχήσαμε στο κέντρο και αποτρέψαμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα