Ριμπερί για Χρυσή Μπάλα: Καμία ελπίδα όσο υπάρχουν Ρονάλντο και Μέσι

14:36 23/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στη Μπάγερν Μονάχου δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για το γεγονός πως ο Μάνουελ Νόιερ δεν πήρε τη "Χρυσή Μπάλα", παρότι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Βραζιλία, με τον Φρανκ Ριμπερί να υποστηρίζει πως όσο υπάρχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι, ο τρίτος υποψήφιος δεν θα έχει καμία ελπίδα.
Σε δηλώσεις του στο AZ, ο Γάλλος εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Όσο είναι ο Ρονάλντο και ο Μέσι, ο τρίτος παίκτης που θα είναι υποψήφιος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει καμία

ελπίδα.
Είναι η ίδια ιστορία ξανά κάθε χρόνο. Δεν ξέρω τι πρέπει να πετύχει κάποιος για να κερδίσει αυτό το βραβείο. Ακόμα και να κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι αρκετό όπως φαίνεται.
Ο Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο για 2-3 χρόνια. Κατέκτησε τρόπαια με τη Μπάγερν, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στη Βραζιλία. Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό. Απλά δεν το καταλαβαίνω".
Στη συνέχεια, ο Ριμπερί δήλωσε: "Όταν είναι υποψήφιος άλλος παίκτης της Μπάγερν θα πρέπει να συζητήσουμε αν αξίζει να πάει. Για ποιο λόγο; Για να βγάλει φωτογραφία; Μόνο πολιτική είναι για μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα