Ρεκόρ εσόδων για Τότεναμ

13:35 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Τότεναμ ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο όπως φάνηκε και από τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε η διοίκηση σύμφωνα με τα οποία η αγγλική ομάδα έχει κέρδη από τις επιχειρήσεις που φτάνουν τα 22.7 εκ. λίρες από 18.4 εκ. λίρες που ήταν την περασμένη σεζόν. Στα κέρδη αυτά δεν υπολογίζονται οι αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών με την Τότεναμ να σημειώνει ρεκόρ εσόδων ενώ από τις μεταγραφές εξασφαλίστηκε ένα ποσό κοντά στα 15.3 εκ. λίρες το οποίο πρόκειται άμεσα να αξιοποιηθεί.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ανακοίνωσε την

απόφαση του να αποχωρήσει η εταιρεία από την αγορά του χρηματιστηρίου του Λονδίνου και εισαγάγει την μετοχή της σε άλλη εταιρεία. Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή η μετοχή της Τότεναμ βρίσκεται στην AIM η οποία πρόκειται για την διεθνή αγορά του χρηματιστηρίου του Λονδίνου για εταιρείες με μικρό δείκτη ανάπτυξης. Ωστόσο, στην Τότεναμ υποστηρίζουν πως πλέον κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι θέλουν να εισαγάγουν την μετοχή σε άλλη εταιρεία.

Το γήπεδο αποτελεί επίσης βασική προτεραιότητα με τον πρόεδρο της Τότεναμ να τονίζει σε δηλώσεις του: " Είναι ξεκάθαρο σε εμάς ότι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου είναι παράγοντας-κλειδί στη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία του συλλόγου και θα οδηγήσει την εταιρεία σε σημαντική κεφαλαιακή αύξηση. Υπό αυτό το πρίσμα, πιστεύουμε ότι η AIM περιορίζει την ικανότητά μας να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για μελλοντική ανάπτυξη. Είμαστε φιλόδοξοι και πάντα προχωράμε στα βήματα που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν το σύλλογο. Μπορώ επίσης να ανακοινώσω ότι σκοπεύουμε να προτείνουμε στους μετόχους την απόσυρση από τη AIM και την επαναγραφή σε ιδιωτική εταιρεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα