Ρέινα: Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί

16:47 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ισπανός διεθνής εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε δηλώσεις του, λέγοντας πως οι «κόκκινοι» προς το παρόν δεν μπορούν να ελπίζουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
«Αυτή τη στιγμή αδυνατούμε να ανταγωνιστούμε τα «μεγάλα κανόνια» του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσά μας. Τόσο στο αγωνιστικό , όσο και στο οικονομικό κομμάτι» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Υπάρχει λόγος που είναι τόσο μακριά η κορυφή, και αυτό δεν οφείλεται μόνο σε έναν και δύο παίκτες».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ισπανός

γκολκίπερ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση και στην κριτική που του ασκείται, ειδικά μετά το λάθος του στο κυριακάτικο παιχνίδι, που κόστισε την ισοφάριση στην ομάδα του. «Είναι μια περίεργη σεζόν για μένα, λόγω των πολλών τραυματισμών μου. Πολλοί λένε ότι διανύω μια κακή χρονιά, αλλά προσωπικά πιστεύω πως είχα τρία κακά παιχνίδια από την αρχή της» ενώ έκλεισε λέγοντας: «Είναι η πιο άστατη χρονιά, τόσο για μένα, όσο και για τον σύλλογο. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο μεταίχμιό της, αφού έχει νέες ιδέες και υιοθετεί διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα