Ρεχάγκελ: Όσο ζω θα είμαι στην πρίζα

08:11 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Χέρτα Βερολίνου παρουσίασε επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ, με τον 73χρονο τεχνικό να παρουσιάζεται ορεξάτος και να υποστηρίζει πως θα είναι συνεχώς στην... πρίζα για όσο θα ζει.

Σε δηλώσεις του ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τόνισε: "Όσο ζω θα είμαι συνέχεια στην... πρίζα. Απομένουν ακόμα δώδεκα ματς και τρεις μήνες για να τελειώσει η σεζόν. Δεν σκέφτομαι το μετά, αλλά μόνο το τώρα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η Χέρτα. Για εμένα είναι μια συναρπαστική πρόκληση. Πιστεύω

πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Ο Ρεχάγκελ δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει και ένα μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα λέγοντας: "Θα πρέπει όλοι να σέβονται τους κανόνες και να βάζουν το εγώ τους κάτω από την ομάδα".

Όσο για την φήμη του "θαυματοποιού" που τον συνοδεύει μετά το EURO 2004, ο Ρεχάγκελ δήλωσε: "Η φήμη μου δεν έχει σημασία και δεν αρκεί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου δεν μετρούν τόσο. Η Χέρτα είναι σε δύσκολη θέση και θέλω να την βοηθήσω με την εμπειρία μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα