Ράμος: «Απαγορεύονται τα λάθη»

18:35 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος που η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της «βασίλισσας», Σέρχιο Ράμος.

Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ επισήμανε πως σε τέτοιο επίπεδο αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι άψογοι στις αναμετρήσεις τους με τους Άγγλους, αφού και ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

«Δεν θα έλεγα ότι έχουμε εμμονή με τον δέκατο ευρωπαϊκό τίτλο. Έχει περάσει όμως πολύς καιρός και ο κόσμος θέλει πολύ να μας δει να κατακτούμε

έναν ακόμη. Το ίδιο ισχύει και για μας, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Αρκεί ένα λάθος για να βγούμε εκτός», είπε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός.

Στην συνέχεια ο Ράμος μίλησε και για τα δύο παιχνίδια στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Προσωπικά, χάρηκα που κληρωθήκαμε με τη Γιουνάιτεντ. Είναι για την Αγγλία, όπως η Ρεάλ για την Ισπανία. Αξίες και ιστορία. Λίγα παιχνίδια έχουν τον αντίκτυπο που έχει αυτό. Είναι καλύτερα λοιπόν που παίζουμε μαζί τους, παρά με μία ομάδα λιγότερο δυνατή. Εξάλλου, έχω μεγάλη συμπάθεια στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στη Γιουνάιτεντ ειδικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα