Ραφαέλα για Μπαλοτέλι: Θα τον ξεφτιλίσω

13:35 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τρεις μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, η Ραφαέλα Φίκο, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, με δάκρυα στα μάτια επιτέθηκε κατά του Μάριο Μπαλοτέλι, πατέρα του παιδιού της όπως ισχυρίζεται, κατηγορώντας τον πως δεν έχει πάει να δει την κόρη του και απείλησε πως θα τον... ξεφτιλίσει.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος του επιθετικού της Μίλαν τόνισε: "Η Πία είναι πια τριών μηνών και εκείνος ακόμα δεν έχει μπει στον κόπο να έρθει και να την γνωρίσει. Ακόμα δεν έχει αντικρίσει το παιδί του. Αλλά τι λέω; Ακόμα δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, την κόρη του θα ερχόταν

να δει;. Στην αρχή μου ζητούσε να κάνω τεστ dna προκειμένου να αποδειχθεί πως είναι εκείνος ο πατέρας, αλλά εγώ αρνιόμουν, θεωρώντας το προσβλητικό. Τώρα είμαι αποφασισμένη να το κάνω το τεστ και να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματα. Θα τον ξεφτιλίσω σε όλο τον κόσμο. Όλοι θα καταλάβουν πόσο ανεύθυνος είναι αυτός ο κύριος".
Προς το τέλος της συνέντευξης, η Ραφαέλα Φίκο πρόσθεσε: "Θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι αληθινές μάχες δίνονται στην καθημερινή ζωή και όχι στο γήπεδο. Η καθημερινότητα αποδεικνύει ποιοι είναι πραγματικοί άντρες και ποιοι όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα