Πυροβολούν τις κάμερες ελέγχου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης!

11:52 7/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το αίμα που έχει «ποτίσει» τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης δεν είναι, φαίνεται, αρκετό για να κάνει νομοταγείς κάποιους κρητικούς οδηγούς και έβαλαν στο μάτι -ή, μάλλον, στο... στόχαστρό τους - τις κάμερες καταγραφής ταχύτητας, καταστρέφοντάς τις με πυροβολισμούς!
Για δεύτερη φορά από τις 26 Μαΐου που τοποθετήθηκαν οι κάμερες στο αιματοβαμμένο λόγω υπερβολικών ταχυτήτων οδικό δίκτυο, μια από αυτές έγινε στόχος για... μπαλωθιές από άγνωστο ο οποίος την πυροβόλησε με καραμπίνα. Οι τεχνικοί που πήγαν

να διαπιστώσουν γιατί δεν λειτουργούσε η κάμερα στο ύψος της Γουρνιάς προς την Ιεράπετρα, τη βρήκαν διαλυμένη από τα σκάγια!
Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και ο δράστης, που φρόντισε να πυροβολήσει από αθέατο σημείο ώστε να μην τον καταγράψει η κάμερα πριν «ξεψυχήσει», αναζητείται από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας που σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία. Ήταν το δεύτερο περιστατικό τέτοιους είδους, με το πρώτο να συμβαίνει την 1η Ιουνίου, μόλις πέντε ημέρες μετά την τοποθέτηση των 40 καμερών του δικτύου!

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα