«Ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα»

23:06 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παραλίγο να πληρώσει ακριβά ο Πανιώνιος την ολιγωρία του στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ, σύμφωνα με το Γιάννη Σφαιρόπουλο. «Είχαμε το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα στο τέλος. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά απλώς κάναμε το 1-0. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και τον θέλουμε δίπλα μας και στην τρίτη αναμέτρηση», ανέφερε σχετικά ο προπονητής τους στη συνέντευξη Τύπου. Είπε ακόμα...

Για το Ρέθυμνο: «Γνωρίζαμε ότι το Ρέθυμνο έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής

στην κανονική περίοδο. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, μια ομάδα ρυθμού, που λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά και επιθετικά. Στην αρχή του αγώνα πήραμε δύο φορές διψήφια διαφορά, αλλά δεν είχαμε την ανάλογη συγκέντρωση και ενέργεια για να την διατηρήσουμε. Το Ρέθυμνο μας τιμώρησε και χάσαμε τη διαφορά. Μπήκε στο παιχνίδι με τις δεύτερες προσπάθειες από επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτόν τον τομέα είχαμε πρόβλημα, που πρέπει να το διορθώσουμε στη συνέχεια της σειράς».

Για τις ατυχίες με τους τραυματισμούς: «Είχαμε προβλήματα υγείας πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Αθηναίου είχε πυρετό και ο Μπούκερ γύρισε το πόδι του στη χθεσινή (05/06) προπόνηση, ενώ ο Αθανασούλας αντιμετώπισε πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα