«Ψήσιμο» πολυτελείας για τον «Κάμπε»

20:50 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τη δυνατότητα να δοκιμάσει μια διαφορετική εμπειρία σε προηγμένο περιβάλλον, και να πάρει χρόνο συμμετοχής, έδωσε η ΑΕΚ στον Μιχάλη Καμπερίδη, αφού πρώτα τον «έδεσε» με νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο «Κάμπε» παραμένει ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της γενιάς του και, όπως κρίθηκε, αυτό που χρειάζεται περισσότερο τώρα είναι να νιώσει σημαντικός και να εξελιχθεί. Αυτό δε συνέβαινε στην ΑΕΚ, καθώς οι απαιτήσεις για αποτελέσματα που θα βελτιώσουν άμεσα τη βαθμολογική θέση της ομάδας

είναι μεγάλες και ο συναγωνισμός πολύ υψηλός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, επί Ντράγκαν Σάκοτα, σε 8 αγωνιστικές, ο 20χρονος φόργουορντ μέτρησε μόλις μια συμμετοχή διάρκειας 1 λεπτού κόντρα στον Κολοσσό στις 30 Νοεμβρίου. Συνολικά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 5 ματς με την ΑΕΚ, έχοντας μ.ο. 0,8 πόντους, 0,8 ριμπάουντ, ανά 5 λεπτά συμμετοχής, ενώ έκανε και δύο (συντομότατες) παρουσίες στο κύπελλο.

Η νέα του ομάδα, η Ουέσκα, μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στη β' κατηγορία της Ισπανίας και έχει προπονητή τον Χοακίν Κόστα, επί χρόνια συνεργάτη του Άιτο Ρενέσες σε Μπαρτσελόνα και Μάλαγα, αλλά και πρώτου προπονητή στην Μάλαγα, τη σεζόν 2009-10.

Keywords
Τυχαία Θέματα