«Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη»

18:34 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα Realnews κυκλοφορώντας σήμερα με πρωτοσέλιδο με τίτλο «Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη» υποστηρίζει ότι υπάρχει εισαγγελικό αίτημα στη Βουλή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ με αφορμή εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «τα δύο

εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων».

Το θέμα σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον Real Fm 97.8 αναφέροντας:

«Είναι ένα θέμα που με προβλημάτισε πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι αλήθεια. Αν είναι αλήθεια πρέπει να επιβληθούν τα νόμιμα και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα περιμένω να δω το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Το τεκμήριο της αθωότητας πάντα υπάρχει στον δυτικό κόσμο για όλους. Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι είναι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος, αλλά δεν με αφορά η περιουσία του. Θα το διερευνήσει η δικαιοσύνη και ότι αποφασίσει, προφανώς θα είναι και το σωστό», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Πολιτικός είναι αδιανόητο να έχει off shore. Όταν δεν δηλώνεις στο πόθεν έχσες offshore είναι παρανομία, γι' αυτό ζητάει ο εισαγγελέας να δει αν έχει δηλωθεί».

Αναφορικά με την αποκάλυψη της «Αγοράς» για το e-mail της τρόικας, σύμφωνα με το οποίο ζητείται η απόσυρση της ρύθμισης των 100 δόσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε:

«Δεν πρόκειται να αποσυρθεί αυτός ο νόμος, ούτε ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια που είναι στη βουλή. Ο νόμος θα ισχύσει και έχει ανακοινώσει ήδη η Γενική Γραμματεία Εσόδων ότι αύριο θα βγει και η εγκύκλιος και ξεκινά η διαδικασία των 100 δόσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα