Ψάχνουν την καλύτερη λύση για την προετοιμασία

12:16 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την οριστική απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής περιμένουν στην ΑΕΚ προκειμένου να βάλουν κάτω τις ημερομηνίες και να πάρουν την οριστική απόφαση για το πότε και που θα πραγματοποιήσει η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Το δίλημμα Ελλάδα ή εξωτερικό παραμένει στο τεχνικό τιμ

και δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν μέρη χωρίς την αφόρητη ζέστη που κυριαρχεί στην υπόλοιπη χώρα μέσα στο καλοκαίρι, όμως αυτό που σκέφτονται ιδιαίτερα στην ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν πραγματοποιηθεί η προετοιμασία σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη παρουσία του κόσμου στις προπονήσεις. Τούτο σημαίνει ότι ναι μεν οι ποδοσφαιριστές θα εισπράττουν την απόλυτη αγάπη και στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, αλλά από την άλλη υπάρχει ο φόβος της μη αυτοσυγκέντρωσης. Οι καλύτερεςς προτάσεις που έχει η ΑΕΚ από Ελλάδα είναι εκτός από το γνωστό Μοντάνα στο Καρπενήσι και το Vasilitsa Spa Resort στα Γρεβενά που είναι το πιο καινούργιο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα και εκτός των άλλων απαραίτητων παροχών έχει και γήπεδο μέσα στις εγκαταστάσεις του το οποίο βλέπετε στην φωτογραφία. Αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ κρίνουν ότι σε κάποιο από τα δύο Ελληνικά αθλητικά κέντρα μπορεί να επιτευχθεί απομόνωση κυρίως την ώρα των προπονήσεων τότε η Ελλάδα είναι φαβορί.

Στο εξωτερικό πάλι μπορεί να υπάρχει καλύτερη... απομόνωση, αλλά το κόστος (κυρίως σχετικά με τα μεταφορικά) θα είναι μεγαλύτερο. Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν και ένα οικονομικό αθλητικό κέντρο στο εξωτερικό (η τιμή μπορεί να... πέσει ειδικά αν η ΑΕΚ το χρησιμοποιήσει μετά τα μέσα Αυγούστου, εφόσον φυσικά το πρωτάθλημα στην ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου). Στην αναμονή λοιπόν, για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κατόπιν στην ΑΕΚ θα προκρίνουν τις 2-3 προτάσεις που έχουν από το εξωτερικό και ισσάρριθμες από την Ελλάδα επιλέγοντας τον τόπο που η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα