Ψάχνει τον επόμενο η Ανόρθωση

11:23 31/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στο ψάξιμο για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ζόρζε Κόστα βρίσκεται η διοίκηση της Ανόρθωσης. Έγιναν επαφές με τον Σάκη Τσιώλη, όμως δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο, αφού έγιναν επαφές και με άλλους προπονητές από Ελλάδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίζει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό.
Επικεφαλής για το θέμα νέας τεχνικής ηγεσίας είναι ο Φραντζέσκος Χατζημιχαήλ, ο οποίος είχε επιλέξει και τον Ζόρζε Κόστα. Είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται να γίνει προσεκτική μελέτη, αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για

λάθη.
Σημειώνεται ότι από το 2009 ώς σήμερα, η ομάδα της Αμμοχώστου άλλαξε δέκα προπονητές: Ερνστ Μίντεντορπ, Σλάβο Μούσλιμ, Νίκος Νικολάου, Γκιγέρμο Όγιος, Σλόμποταν Κρισμάρεβιτς, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, Ρόνι Λέβι, Πάμπος Χριστοδούλου, Χρίστος Κασσιανός και Ζόρζε Κόστα. Δηλαδή, μετά την αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια δεν στέριωσε κανείς.
Η Ανόρθωση βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο, αναμένεται να αλλάξουν πολλά στην δομή και λειτουργία της ομάδας με την ίδρυση της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ να μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια και δίνεται η ευκαιρία να μειωθεί ο προϋπολογισμός.
Για την ώρα υπηρεσιακός προπονητής είναι ο Άρσεν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος θα έχει την ευθύνη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό. Στην προπόνηση έδωσε το παρών του και ο Ζόρζε Κόστα ο οποίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.
Για τον αγώνα με τον Εθνικό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάκος, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκαρσία που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Η συμμετοχή του Άντιτς (έχει ενοχλήσεις στα πλευρά) θα κριθεί την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα