Ψάχνει το θαύμα ο ΠΑΟ

08:56 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γήπεδο: "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", Διαιτητής: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)

Η νίκη πριν από 15 μέρες επί της Μάριμπορ διατήρησε τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι της πρόκρισης στους "32" του Europa League και απόψε, στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα παίξει με την Τότεναμ θέλοντας μόνο την νίκη για να προκριθεί εις βάρος της ομάδας του Λονδίνου στην επόμενη φάση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού

είναι πάρα πολύ δύσκολη κόντρα στην φορμαρισμένη Τότεναμ ωστόσο στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή με τους Βιτόλο, Σο και Σισοκό με τον Καρνέζη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Τριανταφυλλόπουλο, Βελάσκες στα στόπερ και τον Σπυρόπουλο αριστερό μπακ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Βιτόλο με τον Σο και λίγο πιο μπροστά ο Σισοκό, στις πτέρυγες θα παίξουν αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και δεξιά ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τοτσέ.
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Κοτσόλης, Καπίνο, Πετρόπουλος, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Χουχούμης, Φορναρόλι, Φουρλάνος.
Από την άλλη μεριά η Τότεναμ αρκείται και στον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να μην υπολογίζει στον τραυματία Γκάρεθ Μπέιλ και να παρατάσσει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Μια πιθανή σύνθεση είναι η εξής: Φρίντελ, Γουόκερ, Κόκερ, Βερντόνχεν, Νότον, Σάντρο, Χάντλεστοουν, Λένον, Τάουνσεντ, Σίγκουρντσον, Ντεφό. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Γκαλάς, Λίβερμορ, Μέισον, Ντεμπελέ, Κάρολ, Ντέμπσεϊ, Αντεμπαγιόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα