Ψάχνει την πρώτη νίκη η Ξάνθη

09:55 18/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 21:15 (novasports 2) η Skoda Ξάνθη υποδέχεται την Λίνφιλντ στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League με την ακριτική ομάδα να ψάχνει την πρώτη της νίκη σε διοργάνωση εκτός συνόρων.
Ο πρώτος αγώνας της ήταν πριν από 11 χρόνια με τον Νίκο Καραγεωργίου και πάλι στον πάγκο. Είχε γνωρίσει την ήττα 4-0 από τη Λάτσιο στη

Ρώμη και στα Πηγάδια είχε έρθει ισόπαλη 0-0. Τρία χρόνια αργότερα αντιμετώπισε την Μίντλεσμπρο. Στην Αγγλία είχε χάσει 2-0 και στην έδρα της είχε έρθει και πάλι ισόπαλη 0-0.
Τελευταία φορά που είχε παίξει στην Ευρώπη η Skoda Ξάνθη ήταν στην αγωνιστική σεζόν 2006-7. Αντίπαλός της η Ντιναμό Βουκουρεστίου από την οποία είχε γνωρίσει δύο ήττες 4-3 εντός έδρας και 4-1 εκτός.
Σε περίπτωση νίκης, η Skoda Ξάνθη θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου να ανακοινώνει την αποστολή λίγο πριν την σέντρα.
Με είκοσι παίκτες έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα η Λίνφιλντ και ανάμεσά τους δεν είναι τρεις βασικοί. Οι Μπλέινι (τερματοφύλακας), Χόγκεϊ (αμυντικός) και Γουότεργουορθ (επιθετικός) που έχουν τεθεί νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα