Προβληματισμός για τον ''αντί -Κορδέρο''

21:39 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν δοκίμασε κάτι στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, ωστόσο ο προβληματισμός είναι κυρίως ποιος θα καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ και τη θέση του Μιγκέλ Κορδέρο.

Η αλήθεια είναι πως ο Φαγιέ την Τετάρτη κόντρα στον Φωστήρα δεν δικαίωσε τον προπονητή του και η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών θα μείνει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η λύση

του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος απέναντι στον Φωστήρα έπαιξε δεξί μπακ, έχοντας θετική παρουσία. Αν τελικά ο Δέλλας επιλέξει τον Ρόβα αμυντικό χαφ, τότε δεξί μπακ (έλλειψη πάλι του Μπακάκη) θα αγωνιστεί ο Γεωργέας, ο οποίος στο τελευταίο ματς ήταν εκτός αποστολής.

Επίσης υπάρχει και η λύση του Τζανετόπουλου. Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε για αρκετή ώρα την Τετάρτη ως "κόφτης", ήταν απλός, έδωσε σιγουριά στην άμυνα (εν αντιθέσει με τον Φαγιέ) και δεν αποκλείεται ο Δέλλας να του δώσει φανέλα βασικού.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ρόβας θα "μονομαχήσει" με τον Γεωργέα για τη θέση του δεξιού μπακ. Υπάρχει βέβαια και το άλλο σενάριο: Ο Τζανετόπουλος και ο Φαγιέ στον πάγκο, ο Γεωργέας αμυντικό χαφ και ο Ρόβας δεξί μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα