Προβλημάτισε ο Πανιώνιος

22:34 17/8/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην εκτέλεση και τη δημιουργία. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα δημιουργήθηκε από τον Μπουμάλ, ο οποίος είδε τον Παναγούδη να διώχνει σε κόρνερ. Το σουτ του Μασούρα λίγο αργότερα πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο οι παίκτες του Τερεζόπουλου συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Στο 44', ο Μπούζας είχε μια επικίνδυνη κεφαλιά, η οποία όμως πέρασε άουτ.
Το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με

τους παίκτες του Βαζάκα να ρίχνουν το βάρος κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Μπουμάλ είχε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει την πίεση και τελικά...να τιμωρείται! Ο Αθανασίου, σε μία από τις ελάχιστες φορές που απείλησε ο Αχαρναϊκός, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Μητρόπουλος με εκτέλεση φάουλ στο 88'.
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος (75' Μέξι), Μ.Γκέζος, Παντίδος (87' Χατζηισαϊας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Μπούζας, Μπουμάλ (65' Π. Γκέζος), Μασούρας (75' Φουρλάνος), Γιάννου (65' Σμυρλής)
Αχαρναϊκός: Παγούδης, Στουρνάρας, Μωυσιάδης, Ζώνας, Λιαπάκης, Ιορδανίδης, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Γιέσιτς, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης
Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Καλόγερος, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Μαγγίνας, Καλαμιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα