Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Ραπίντ
Αρκετά είναι τα αγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει στον ΠΑΟΚ τα οποία και δυσκολεύουν τον Γιώργο Δώνη στην κατάρτιση της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας του για τη ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης.
Μετά την γνωστοποίηση του τραυματισμού του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο 43χρονος τεχνικός ψάχνει ακόμη μία λύση στα προβλήματα που είχε προηγουμένως.
Απο εκεί και πέρα ο Δώνης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λαζάρ, περιμένει να δει αν θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γκαρσία, το γεγονός ότι ο Ματέους δεν έχει πάρει ακόμα επίσημο ματς στα πόδια του και τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει ο Φωτάκης.
Όλα δείχνουν ότι στο κέντρο θα παίξει ο Κάτσε και λογικά θα προτιμηθεί ο Φωτάκης αντί του άπειρου Παναγιωτούδη, αν δεν είναι έτοιμος ο Γκαρσία. Όσον αφορά την άμυνα, ο Κατσικάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τον Ματέους. Στην επίθεση ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δει ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο αναγκάζεται να ξεχάσει για τον επόμενο έναν μήνα τουλάχιστον. Ίσως χρησιμοποιήσει τον Γεωργιάδη, όμως θετικά δείγματα γραφής έχει δείξει και ο Λόρενς.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ανακοινώνονται δύο
- Πήγε Παιανία ο Αλαφούζος
- Ιωάννου: "Μεγαλύτερη η πρόκληση απέναντι στον Ολυμπιακό"
- Ο Οκότσα και ο... πλακατζής Ολαϊτάν
- «Να κάνουν υπομονή οι φίλαθλοι»
- Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου (28/08/2012)
- Το πλάνο της ανατροπής
- Ανάμεσα σε δύο κληρώσεις και... 59 υποψήφιους αντιπάλους!
- Μπρέσια για Μπάρλο
- Μικρή διαφορά με Χαρίση ο Ολυμπιακός