Ο... τελικός του ΠΑΟ

08:32 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση είναι στον ΠΑΟ. Οι "πράσινοι" ατιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ απόψε (21:45, Novasports 2) την Μάλαγα στη ρεβάνς των play offs του Champions League και έχουν στόχο να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Το

σκορ του «Ροσαλέδα» ψαλίδισε μεν, αλλά δεν εξάλειψε τις ελπίδες για πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους και στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία πως η πρόκριση είναι εφικτή.
Σύμμαχος του Παναθηναϊκού θα είναι ο κόσμος, καθώς υπολογίζεται πως περισσότεροι από 30.000 φίλοι του θα είναι στο ΟΑΚΑ, όχι όμως και η παράδοση. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ανατρέψει ποτέ αποτέλεσμα 2-0 στην Ευρώπη, ενώ σε 24 ματς με Ισπανούς έχουν μόλις τρεις νίκες και καμία πρόκριση σε νοκ άουτ παιχνίδια. Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ έχουν τρεις σερί ήττες από ισπανικές ομάδες. Όσο για τους πρώτους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς, αυτοί θα είναι...
Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, ο Σπυρόπουλος αριστερό μπακ, αλλά από εκεί κι έπειτα υπάρχουν αρκετά σενάρια για την άμυνα. Δεδομένης της απουσίας του Μπουμσόνγκ, είναι πολύ πιθανό ο Βύντρα να παίξει σαν στόπερ έχοντας παρτενέρ έναν εκ των Βελάσκες ή Πίντο. Σε αυτή την περίπτωση ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Μαρίνος ή ο Σεϊταρίδης. Δεν είναι, ωστόσο, απίθανο, να παραμείνει δεξί μπακ ο Βύντρα και οι δύο νεοαποκτηθέντες αμυντικοί να απαρτίσουν το δίδυμο στα μετόπισθεν. Για το χώρο του κέντρου τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα. Ο Βιτόλο έχει «ρεζερβέ» τη μία θέση αμυντικού χαφ, ενώ φαβορί για τη δεύτερη είναι ο Ζέκα, αφού ο Κατσουράνης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και όλα συνηγορούν πως θα είναι στον πάγκο. Ο Σισόκο θα παίξει σαν αριστερό εξτρέμ και στην απέναντι πτέρυγα θα είναι ο Μαυρίας, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα έχει τον συνήθη ελεύθερο ρόλο του πίσω από τον σέντερ φορ. Προβάδισμα για τη... μοναδική αυτή θέση έχει ο Φορναρόλι έναντι του Τοτσέ.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν («σφύριξε» το περσινό ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 0-3 για τους «32» του Europa League).

Keywords
Τυχαία Θέματα