Πρόβλημα με Ραντβάνσκα

18:02 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως ενημέρωσε η Ένωση Τένις των γυναικών (WTA) η Πολωνή παρουσίασε μια πάθηση του ανώτερου αναπνευστικού, ενώ μια μέρα νωρίτερα, μετά τη νίκη της επί της Αντζέλικα Κέρμπερ στα ημιτελικά έπαθε κρίση βήχα.

Η 22χρονη θα μετάσχει στον πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ στην καριέρα της, κόντρα στη Σερένα Γουίλιαμς, ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας, θα αναρριχηθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έτοιμη για τον τίτλο και το Νο1

Από την άλλη, η Σερένα Γουίλιαμς δήλωσε έτοιμη για την κατάκτηση του 5ου τροπαίου της στο Λονδίνο και 14ου Γκραν Σλαμ στην καριέρα της,

η κατάκτηση του οποίου θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας των γυναικών. Μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Βικτόρια Αζαρένκα είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο, δύο χρόνια μετά τον τελευταίο της θρίαμβο στα κορτ της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Είναι ο τελικός του Wimbledon. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απ'το να παίξω το καλύτερό μου τένις. Η Ανιέσκα παίζει πολύ καλά φέτος. Κέρδισε στο Μαϊάμι και στο Ντουμπάι. Είναι πολύ σταθερή αυτή τη χρονιά. Πιο σταθερή από εμένα. Αυτό και μόνο μαρτυράει ότι πρέπει να παίξω πολλές μπάλες και να χτυπήσω πολύ δυνατά. Έχει εξαιρετικά χέρια και τα πηγαίνει περίφημα», ήταν τα λόγια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα