Πρόβλημα με αλλεργίες για Οσβάλντο

19:28 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον άρχισε να μη νιώθει καλά κατά τη διάρκεια του φιλικού και ζήτησε αλλαγή αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μέχρι να αντικατασταθεί, η κατάστασή του είχε χειροτερεύσει και ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της Ιταλίας έδωσε εντολή να μεταφερθεί στα αποδυτήρια όπου τον ανέλαβε ο καθηγητής Ενρίκο Καστελάτσι, μέλος του ιατρικού τιμ των Ιταλών.
«Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, θα πρέπει να υποβληθεί σε ειδικές

εξετάσεις προκειμένου να ξέρουμε σε τι είναι αλλεργικός. Απ' ότι μου είπε, το έχει πάθει άλλες δυο φορές στο παρελθόν» τόνισε ο κ.Καστελάτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στα συμπτώματα που παρουσίασε ο Ιταλός επιθετικός. «Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και όσο περνούσαν τα λεπτά η κατάσταση γινόταν και χειρότερη. Για τις πρώτες μέρες του έδωσα κορτιζόνη να έχει μαζί του, μέχρι να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».
Ο Οσβάλντο πάντως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό φιλικό της Ιταλίας με τη Νιγηρία, το οποίο διεξάγεται στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα