Προβάδισμα ο Κοντρέρας για ΟΣΦΠ

09:02 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα από την Χιλή θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό με τον Χιλιανό πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα έναντι του Σκιλασί.
Ο Ολυμπιακός καταλήγει στην επιλογή του Κοντρέρας και γιατί ο Χιλιανός έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα

και γιατί είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Χιλής, στέλεχος της Κόλο Κόλο, ομάδα στην οποία ανήκει ο Κοντρέρας, τόνισε: "Ξέρουμε ότι ο Πάμπλο είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό θέμα μιας και οι απολαβές του στην Ελλάδα θα είναι σχεδόν ίδιες με αυτές που έχει εδώ. Αλλά το κίνητρο είναι διαφορετικό ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίζει και η οικογένεια του. Νομίζω ότι Δευτέρα-Τρίτη το θέμα θα έχει τελειώσει".
Το κασέ του Κοντρέρας κυμαίνεται στις 400.000 ευρώ περίπου με την Κόλο Κόλο να θέλει αποζημίωση περίπου 250.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και τον Χιλιανό κεντρικό αμυντικό να ζητά συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός προτείνει συμβόλαιο ενός έτους με αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο υπό προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα