Προβάδισμα για ΟΦΗ

18:05 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Φάση των «8»
ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Γεντι Κουλέ

Με δύο γκολ σ' ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο στο "Γεντί Κουλέ" και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για

πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ματς

Οι δυο ομάδες παρουσίασαν νωθρή εικόνα στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν είχαν κάποια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε ένα ξέσπασμα και σκόραρε στο 61' με τον Θανάση Παπάζογλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, δημιούργησε πολλές καταστάσεις στα καρέ των Κρητικών αλλά μετά το δεύτερο γκολ, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για ένα οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Κούρντι στις καθυστερήσεις, με τον παίκτη των «κυανέρυθρων» να έρχεται πολύ πίσω από την άμυνα των Κρητικών και κακώς να ανακόπτεται. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη που του δίνει προβάδισμα για πρόκριση.

ΟΦΗ (Σα Πιντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (35' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος (46' Στάθης), Μακρής, Μιλιάζες, Περογαμβράκης (76' Σίσιτς).

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης (59' Παντίδος), Κολοβός, Κουλουχέρης, Γιάννου (84' Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Κούρντι, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Λάσνικ (56' Ντούνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα