Πρόβα Τζενεράλε στη Νίκαια

00:07 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία της (εκτός συγκλονιστικού απροόπτουυ) φιλική αναμέτρηση, πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της, δίνει σήμερα (19.00 aek365) το απόγευμα η ΑΕΚ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Μετά το επιτυχημένο τεστ απέναντι στην Ομόνοια, όπου η ομάδα παρουσίασε θετικότατη εικόνα, απέναντι σε έναν σύλλογο που έπαιζε Ευρώπη, η Ένωση θα δώσει έναν ακόμα αγώνα, πριν το ματς με τον Μανδραϊκό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε

μαζί του 22 ποδοσφαιριστές και θα φανεί αν θα τους χρησιμοποιήσει όλους ή θα δώσει όλο τον χρόνο συμμετοχής στους 16-18 που υπολογίζει σε πρώτη φάση, γνωρίζοντας πλέον και το πρόβλημα της μη συμμετοχής των Γεωργέα και Ρόβα, στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος αν και αγωνίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο... οικογενειακό φιλικό με το Χαϊδάρι, σήμερα αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα και θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Παυλής, Θαναηλάκης, λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ο ανέτοιμος Καραγκιολίδης, αλλά και ο Κώστας Τσούπρος, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τους 22 που θα πάνε στη Νίκαια, είναι οι Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κασβιρόπουλος, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Μούργκα, Πόποβιτς, Ράμα και Ντακόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα