Πρόβα ενόψει Βραζιλίας

09:14 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Σάλτσμπουργκ, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε την Εθνική Αυστρίας σε φιλικό προετοιμασίας που αποτελεί πρόβα ενόψει των τελευταίων κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τα παιχνίδια που θα κρίνουν την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και στο αποψινό φιλικό θα διαπιστώσει την ετοιμότητα των διεθνών.
Ο Καρνέζης

θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τον Τοροσίδη να είναι δεξιός μπακ, τον Παπασταθόπουλο και τον Σιόβα να είναι τα δυο στόπερ ενώ ο Χολέβας θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Κατσουράνης θα είναι ο αμυντικός μέσος με τους Ταχτσίδη, Μανιάτη να είναι δίπλα του ενώ Κονέ και Χριστοδουλόπουλος θα είναι στις πτέρυγες με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται επίσης οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Φυτανίδης, Τζιόλης, Νίνης, Φετφατζίδης, Δημούτσος, Αθανασιάδης, Φορτούνης.
Η Εθνική Αυστρίας αναμένεται να παραταχθεί με τους Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετς, Φουχς, Αλάμπα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αρναούτοβιτς, Χάρνικ, Γουνούβοτιτς, Βάιμαν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντνερ, Οζκάν, Κλάιν, Πρεντλ, Ορτλέχνερ, Σούτνερ, Ίβανσιτς, Γιάντσερ, Λάιτγκεμπ, Μπουργκστάλερ, Χόζινερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα