Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με Ατρόμητο και... Τσίπρα

11:17 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Εδώ και τώρα λύση. Η οικογένεια της ΑΕΚ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε συνάντηση με τους Παλαιμάχους. Πάνε σήμερα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είναι και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και

Στέλιος Σεραφείδης. Οι θρύλοι της ΑΕΚ και ο κόσμος της, περιμένουν καθαρά λόγια και όχι προεκλογικά λόγια του αέρα.

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση. Παρά τις σημαντικές απουσίες, όλη η ΑΕΚ «ντοπαρισμένη» για να δώσει χαρά στον κόσμο της, κόντρα στον Ατρόμητο, απόψε (17:15) στο ΟΑΚΑ.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας η ΑΕΚ! Για τα σκουπίδια, με τα οποία έχει γεμίσει το Άλσος και το οικόπεδο της Ένωσης. Ως εδώ η παρανομία τους. Μπροστά της, θα τη βρίσκουν συνέχεια από 'δω και πέρα.

Ο Βασιλόπουλος θα κάτσει στο σκαμνί. Μήνυση των διωκόμενων οπαδών της ΑΕΚ στον Δήμαρχο για ψευδή καταμήνυση. Απίστευτες μεθοδεύσεις για να φορτωθούν απίθανα πράγματα. ORIGINAL 21: Το ψέμα, ο χαφιεδισμός και η π...α, δεν μας τρόμαξαν ποτέ».

Φάτε έναν... αριστερό: Αφού χρησιμοποίησε πρώτα τα ΜΑΤ και κάθε λογής κατασταλτικό μηχανισμό, τώρα ζητάει να εφαρμοστεί ο «κουκουλονόμος» τον οποίο έχει καταδικάσει όλη η Αριστερά.

Ανακοίνωση - καταπέλτης της ΠΑΕ. «Ως τι μιλάει ο κ. Φίλης»; Οργή για την προκλητική δήλωση, ενός τελείως αναρμόδιου, για το θέμα της επιχορήγησης από την Περιφέρεια. «Οργανωμένο σχέδιο που κατευθύνεται από κέντρο με μεγάλη πολιτική, οικονομική, δικαστική και αυτοδιοικητική δύναμη, για να μην κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Ως εδώ η κατασυκοφάντηση της ΑΕΚ και του κόσμου της».

Goal: «Πείτε μας αν το θέλετε!» Οι σημαίες της ΑΕΚ θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ξεκάθαρη θέση από τον Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο όνειρο του γηπέδου. Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση στην Κουμουνδούρου, αφού η «Αγιά Σοφιά» εξελίσσεται σε μεγάλο αγκάθι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από τις εκλογές. «Καταλάβετε ότι το γήπεδο είναι το όνειρο όλης της ΑΕΚ και όχι του Μελισσανίδη και ταυτίζεται με την επιβίωση της ομάδας», το μήνυμά τους. Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ με ανακοίνωση εναντίον του Νίκου Φίλη, ασφαλιστικά μέτρα στον δήμο και μηνύσεις από τους εννιά προσαχθέντες οπαδούς κατά του Άρη Βασιλόπουλου. Ώρα πρόκρισης. Η Ένωση θέλει έστω και την ισοπαλία σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο (5.15 μ.μ., OTE Sport 2) για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Χιονισμένο ΟΑΚΑ, «παίζεται» το αν θα... παίξουν. Ξεκινά ο Γιόχανσον, ερωτηματικό ο Μπαρμπόσα.

Live Sport: Τώρα τρέχει ο... Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί για τον πόλεμο στη Ν. Φιλαδέλφεια ενόψει εκλογών. Κάλεσε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της ΑΕΚ. Τι θα του πουν σήμερα οι Μπάγεβιτς, Νικολάου, Μανωλάς. Αντεπίθεση της ΠΑΕ κατά υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου για το άλσος. Μήνυσαν τον Βασιλόπουλο! Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες οπαδοί και στράφηκαν νομικά κατά του δημάρχου. Η Ένωση «σφραγίζει» την πρόκριση με Ατρόμητο (17.15, ΟΤΕ 2)

Sportday: Συνάντηση με... νόημα. Έπειτα από δική του πρωτοβουλία, ο Τσίπρας συναντά σήμερα ανθρώπους της ΑΕΚ που περιμένουν να ακούσουν δεσμεύσεις για το γήπεδο. Σε εξέλιξη από χθες ολομέτωπη αντεπίθεση γι ατην «Αγιά Σοφιά»! Για δύο αποτελέσματα η Ένωση κόντρα στον Ατρόμητο (17:15, OTE TV).

Keywords
Τυχαία Θέματα