Πρώτο «διπλό» για Λεβαδειακό

17:13 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έπαιξε πιο επιθετικά στο Ηράκλειο, είχε τρία δοκάρια (Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Βερόν), αλλά ο Λεβαδειακός είχε την ουσία και με τα πρώτα εκτός έδρας γκολ του (Ροτζέριο, αυτ. Κουρδάκη) πήρε το πρώτο τρίποντο για φέτος μακριά από τη Βοιωτία.

Το ματς

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο 1ο ημίχρονο, αφού ανταπεξήρθαν καλύτερα στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το

οργανωμένο παιχνίδι τους, όμως, δεν στέφθηκε από το τέρμα που θα τους έδινε την απαιτούμενη ώθηση.Οι Μίρνες Σίσιτς και Βασίλης Κουτσιανικούλης βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0, αλλά το δοκάρι τους σταμάτησε. Όταν δεν ήταν αυτό, ήταν ο Δημήτρης Κυριακίδης στην εστία των Βοιωτών. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 45ο λεπτό, μία υποδειγματική αντεπίθεση του Λεβαδειακού κατέληξε στο γκολ από τον Ροζέριο Μάρτινς.

Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 στο 53', όταν μετά τη σέντρα απο τον Πόι, η μπάλα κόντραρε στον Κουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΟΦΗ πίεσε για να μπορέσει να μειώσει, ωστόσο, δεν στάθηκε τυχερός, καθώς στο 69' ο Βερόν επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ από τον Βιτώρο απέκρουσε ο Κυριακίδης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στη συνέχεια να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν (87' Περογραμβράκης), Κουτσιανικούλης (59' Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο (59' Ζορμπάς), Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι (90' Ναπολεόνι), Βασιλείου (74' Λισγάρας), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (46' Ακόστα), Γεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα