Προτιμά νίκη της Φούλαμ ο Χόλτμπi

22:46 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στους «κότατζερς» από τους Λονδρέζους, μίλησε για το ερχόμενο καθοριστικό ντέρμπι της... προσωρινής του ομάδας, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη, που θα αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Από την πρώτη του δήλωση, ο Γερμανός έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του. Αναφέρθηκε στο συναισθηματικό του... αδιέξοδο, αλλά εν τέλει αντιμετώπισε ρεαλιστικά την κατάσταση: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μένα, επειδή αγωνίζομαι στη Φούλαμ ως δανεικός από την Τότεναμ. Η Φούλαμ, όμως, χρειάζεται περισσότερο

τους τρεις βαθμούς, για να μείνει στην κατηγορία».

Όπως είναι λογικό, οι εκπρόσωποι Τύπου δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν ξανά για τις μέρες του στην Τότεναμ: «Υπέγραψα ένα μακράς διάρκειας συμβόλαιο, ελπίζοντας ότι έχω μέλλον στην ομάδα. Ακόμα πιστεύω στις δυνατότητές μου και ότι μπορώ να παίξω για την Τότεναμ. Απλώς ήμουν απελπισμένος, ήθελα να παίζω. Μισώ να βρίσκομαι στον πάγκο. Η Φούλαμ μου έδωσε την ευκαιρία να εκφράζω τον εαυτό μου στο γήπεδο και να αγωνίζομαι συστηματικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Κάθε παιχνίδι είναι συναρπαστικό πλέον και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε όλα τα επόμενα ματς και να σωθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα