Πρώτη σε γκολ στο Μουντιάλ η Μπάγερν!

23:08 14/7/2014 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταθλητές Γερμανίας διαθέτουν ένα πλήρες ρόστερ και οι αριθμοί στην περίπτωσή τους δεν λένε ψέματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στους Βαυαρούς μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν βρήκαν 18 φορές δίχτυα, την ίδια στιγμή που η δεύτερη Μπαρτσελόνα πήρε μόνο 10 γκολ από τους δικούς της.
Δεν ήταν μόνο ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος τελείωσε το τουρνουά με πέντε γκολ, δεύτερος πίσω από τον Ροντρίγκες. Ήταν επίσης ο Ρόμπεν και ο Σακίρι που είχαν από

τρία τέρματα, ο Κρος, ο Μάντζουκιτς (έφυγε για την Ατλέτικο) που σκόραραν δις και ο πιτσιρικάς Γκριν που έγινε ο νεότερος Αμερικανός που χρίστηκε σκόρερ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από τους "μπλαουγκράνα" έλειψε ο πλουραλισμός. Νεϊμάρ και Μέσι βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές και ο Σάντσες (που παραχωρήθηκε στην Άρσεναλ) δύο, ουδείς όμως άλλος παραβίασε τις αντίπαλες εστίες. Φυσικά η αποτυχία της Ισπανίας έπαιξε ρόλο σε αυτό.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, παίρνοντας εννέα γκολ από έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε πίσω και από την Τσέλσι των οκτώ γκολ.

Μπάγερν Μονάχου: Μίλερ 5, Ρόμπεν 3, Σακίρι 3, Κρος 2, Μάντζουκιτς 2, Γκέτσε 2, Γκριν 1

Μπαρτσελόνα: Νεϊμάρ 4, Μέσι 4, Σάντσες 2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν Πέρσι 4, Ρούνεϊ 1, Μάτα 1, Ερνάντες 1, Νάνι 1, Φελαϊνί 1

Τσέλσι: Σίρλε 3, Όσκαρ 2, Νταβίντ Λουίζ 2, Τόρες 1

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπενζεμά 3, Ρονάλντο 1, Κεντίρα 1, Ντι Μαρία 1, Αλόνσο 1

Μονακό: Ροντρίγκες 6

Keywords
Τυχαία Θέματα