Πρώτη, προσωρινά, η Βέστερλο

23:56 9/8/2014 - Πηγή: AEK365

JUPILER LEAGUE- 3η Αγωνιστική

Μπέβερεν-Βέστερλο 1-1
(77' Μπόγιοβιτς/ 73' Γκουνόνγκμπε)
Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος, η Βέστερλο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπέβερεν και για λίγες ώρες βρίσκεται στη πρώτη θέση. Σημειώνεται πως την Κυριακή αγωνίζονται οι Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης.
Όλα κρίθηκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά με την Βέστερλο να προηγείται στο 73ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φρεντερίκ

Γκουνόνγκμπε και την Μπέβερεν να ισοφαρίζει στο 77' με τον Μιγιούσκο Μπόγιοβιτς.

Λιρς-Μουσκρόν 2-2
(36' Κεϊτά, 78' Μπουραμπία/ 54' Βαντεντρίσε, 73' Ντελακούρτ)
Ισόβαθμες στη δεύτερη θέση είναι Λιρς και Μουσκρόν μετά και το μεταξύ τους 2-2. Στο 36' ο Αλχασάνε Κεϊτά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους αλλά η Μουσκρόν κατάφερε την ανατροπή. Αρχικά, ο Κέβιν Βαντεντρίσε ισοφάρισε στο 54' και ο Μπέντζαμιν Ντελακούρτ έδωσε προβάδισμα στη Μουσκρόν στο 73'. Όμως, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις πέντε λεπτά καθώς στο 78' ο Ραχίντ Μπουραμπία διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Για τη Λιρς, ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά.

Μαλίν-Κόρτραϊκ 1-2
(28' Κοσάνοβιτς/ 68' Πάβλοβιτς, 78' Μάρουσιτς)
Η Κόρτραϊκ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαλίν και πλέον οι δυο ομάδες ισοβαθμούν. Μάλιστα, η Κόρτραϊκ έφτασε στη νίκη με ανατροπή καθώς στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλος Κοσάνοβιτς. Όμως, στο 68' ο Νεμπόισα Πάβλοβιτς ισοφάρισε για την Κόρτραϊκ και τα πράγματα για την Μαλίν έγιναν ακόμα χειρότερα όταν στο 73' αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη, ο Ντε Πέτερ. Στο 78', οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Άνταμ Μάρουσιτς.

Σερκλ Μπριζ-Οστάνδη 0-1
(43' Φρανκ Μπεριέρ)
Με γκολ του Φρανκ Μπεριέρ δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα, η Οστάνδη κέρδισε εκτός έδρας τη Σερκλ Μπριζ την οποία προσπέρασε στη βαθμολογία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα