Πρώτη για Λεβαδειακό

22:47 24/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την έναρξη της νέας σεζόν σήμανε για τον Λεβαδειακό η σημερινή πρώτη συγκέντρωση. Παίκτες και τεχνικό τιμ είχαν την πρώτη τους γνωριμία πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασίας, κάτι που θα γίνει αύριο με απογευματινή προπόνηση (19:00). Σε αυτή το παρών έδωσε και ο νεοαποκτηθείς Κάντζι, με τον Τάκη Λεμονή να ελπίζει πως οι περισσότερες μεταγραφές θα γίνουν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.
«Οι μεταγραφές πάντα τέτοια εποχή κρύβουν δυσκολίες και επειδή η μεταγραφική

περίοδος είναι αρκετά μεγάλη όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν βιάζονται να υπογράψουν. Πάντως εμείς έχουμε στοχευμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις και τα συζητάμε. Κάνουμε επιλεκτικές κινήσεις και όχι βιαστικά πράγματα.
Θέλουμε νε έχουμε ένα πλήρες και μεγάλο ρόστερ και αυτό θα επιδιώξουμε. Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχαμε αποκτήσει το 80% των μεταγραφών πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Αλλά οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Ίσως αργότερα να υπάρξουν και μεγαλύτερες μεταγραφικές ευκαιρίες και οικονομικά συμφέρουσες για την ομάδα», ανέφερε στις δηλώσεις του.
Παρόντες στην «πρώτη» ήταν οι Τσιντώτας, Σκέμπης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Πινέϊρο, Μαχαίρας, Πέππας, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Μανωλάς, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Κάντζι, Μάγκας. Τέλος, γνωστοποιήθηκαν και οι συνεργάτες του Λεμονή.
Βοηθός του θα είναι ο Μιχάλης Καβαλιέρης, αθλητίατρος ο Όμηρος Εμμανουηλίδης, γυμναστής ο Λουκάς Λούλος, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και εργοφυσιολόγος ο Ιωάννης Ντουρουντός, υπεύθυνος πρόληψης και αποκατάστασης ο Γεώργιος Πριόνας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Κωνσταντίνος Τόσκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα