«Πρώτη επιλογή ο Γκαρίδο»

19:32 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει την οικονομική της βιωσιμότητα, αλλά έχει βάλει… μπρος για να «κλείσει» προπονητή. Ο βασικός υποψήφιος είναι ο Τραϊανός Δέλλας, κάτι που σας αποκάλυψε το aek365 από νωρίς το μεσημέρι και επιβεβαιώθηκε με την συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο λίγες ώρες μετά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, έχουν φτάσει στα Σπάτα και αρκετές προτάσεις ξένων τεχνικών και μερικές από αυτές είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Όπως αυτή του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, σύμφωνα με την «Αs». Ο Ισπανός τεχνικός στις αρχές του 2012 απολύθηκε από την Βιγιαρεάλ και στα 43 του αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσίευμα της ισπανικής «As» αναφέρει ότι είναι «η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ΑΕΚ, αν λύσει τα οικονομικά προβλήματα της», ενώ «παίζει» και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν δεν τελειώσει θετικά η παραμονή του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Γκαρίδο έχει δουλέψει επίσης στην Βιγιαρεάλ Β από το 2002 μέχρι και το 2010 με τρεις διαφορετικές θητείες, ενώ νωρίτερα ήταν στην Ελ Πουίγκ και στην Οντα και στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ τους πρώτες μήνες του 2010 διαδέχθηκε τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Keywords
Τυχαία Θέματα