Προθεσμία, για να απολογηθούν πήραν οι «βαρώνοι» των ναρκωτικών της Φιλοθέης

22:37 13/6/2014 - Πηγή: AEK365

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή του Πειραιά οι 11 συλληφθέντες σχετικά με την υπόθεση του περισσότερου από ενός τόνου ηρωίνης που βρέθηκε σε βίλα στη Φιλοθέη. Μέχρι τότε και οι 11 συλληφθέντες θα παραμείνουν κρατούμενοι στο Λιμεναρχείο Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη η

ιδιοκτήτρια της βίλας και κόρη εμπόρου διαμαντιών, η οποία ήταν παλιότερα παντρεμένη με τον έτερο συλληφθέντα, έναν επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να έχει τέσσερα δεξαμενόπλοια στο Ντουμπάι. Μαζί είχαν δύο παιδιά. Το ένα σκοτώθηκε πριν από δύο χρόνια σε ατύχημα με μοτοσικλέτα και έναν ακόμα γιο 15 ετών σήμερα, ο οποίος αν και ανήλικος, συνελήφθη επίσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τριώροφο σπίτι χρησιμοποιούσαν πέντε Τούρκοι μαφιόζοι, οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης, για να κρύβουν την ηρωίνη που εισήγαγαν από το Αφγανιστάν με σκοπό να τη βγάλουν στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί 1,33 τόνοι ναρκωτικών αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ, που το κύκλωμα έκρυβε στο γκαράζ.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 443 πλαστικές συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 1,133,420 κιλών, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και ενός δεκάτου.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν έξι πολυτελή Ι.ΧΕ. οχήματα τα οποία εμπλέκονται στην παράνομη μεταφορά των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 6,235 και λοιπά αντικείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα