«Προτεραιότητα σε σωματεία της περιοχής για το κλειστό του Μενιδίου»

13:46 28/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο νέος Δήμαρχος Μενιδίου, Γιάννης Κατσαβός μίλησε στην "Ώρα των Σπορ" για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την παρουσία της ΑΕΚ στο "κλειστό" της περιοχής
Η "Ένωση" χρησιμοποιεί όλα αυτά τα χρόνια το γήπεδο "Μπ. Χολίδης" για τις καθημερινές προπονήσεις της ωστόσο η κίνηση της απερχόμενης δημοτικής αρχής να μην υπογράψει κανένα παραχωρητήριο με τα σωματεία που φιλοξενούνται στο γήπεδο, αφήνει την ομάδα χάντμπολ έκθετη.

"Γνωρίζω πως έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με το κλειστό της περιοχής αλλά αυτή την στιγμή

δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα αλλά στης απερχόμενης δημοτικής αρχής. Εμείς δεν έχουμε κάτι με την ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σχετικά με τα σωματεία που θα φιλοξενούνται στο γήπεδο. Σε είκοσι ημέρες θα γίνει Δ.Σ. για να συζητηθεί το θέμα. Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν παραχώρησε κανένα παραχωρητήριο στα σωματεία που φιλοξενούνταν μέχρι πρόσφατα" τόνισε ο κ.Κατσαβός και σχολίασε πως υπάρχει όντως μια διάθεση για να δοθεί προτεραιότητα σε σωματεία της περιοχής: "Υπάρχει μια διάθεση για να δοθεί προτεραιότητα σε σωματεία του Δήμου. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό γιατί ακόμα επίσημα δεν έχουμε αναλάβει".

Keywords
Τυχαία Θέματα