«Πρώτα θα ηρεμήσω...»

17:27 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Λιτή ήταν στις δηλώσεις της η παίκτρια της Εθνικής μας ομάδας, Σταυρούλα Αντωνάκου. Η παίκτρια του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την κίνηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κυρίου Πάνου Μπιτσαξή, να βρεθεί στο αεροδρόμιο και να μιλήσει στις παίκτριες και το προπονητικό τιμ, για τα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν αλλά και να τους μιλήσει από καρδιάς, όπως είπε χαρακτηριστικά

η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον της στην Εθνική ομάδα. Αναλυτικά:

Για τον Γ.Γ.Α: «Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκε στο αεροδρόμιο ο κύριος Μπιτσαξής και μας μίλησε από καρδιάς για τον αποκλεισμό μας. Την σημαντικότητα του συμβάντος την τονίζει, ότι το έκανε μετά από έναν αποκλεισμό και μακριά από τα Μ.Μ.Ε. Χαρακτηριστικά μας είπε πως είναι περήφανος για εμάς, και πως όλη η Ελλάδα μας χρωστάει πράγματα, ενώ μας διαβεβαίωσε, πως ακόμη και με αλλαγή της κυβέρνησης στις προσεχείς εκλογές, δεν θα χάσουμε τα πριμ μας. Έτσι ελπίζουμε πως ίσως να πάρουμε κάτι στο μέλλον, που δεν έχουμε πάρει μέχρι τώρα».

Για το μέλλον της στην Εθνική«Πρώτα θέλω να ηρεμήσω, και μετά να δω αν έχω τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσω. Αγαπάω πάρα πολύ και τον χώρο και την Εθνική ομάδα, αφού μου έχει προσφέρει πολλά, όμως έχω βαρεθεί να με κουράζουν τα εξωαγωνιστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα