Πρώτα αποφάσεις για προπονητή και μετά μεταγραφές

10:53 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ

«Πάνε πακέτο προπονητής - μεταγραφές», είναι ο τίτλος της ΩΡΑΣ που τονίζει: «Ενδεχόμενη αλλαγή στον πάγκο, αλλάζει και τα δεδομένα για τις επόμενες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ». «Τι γίνεται με το μεταγραφικό πλάνο σε περίπτωση που αποφασιστεί να μείνει ο Δέλλας. Τι αλλάζει αν πάει σε ξένο τεχνικό, με τους Γκαρίδο και Σα Πίντο να είναι αυτή τη στιγμή στις βασικές επιλογές».

Goal

«Πρέσινγκ σε Γκάλο», είναι ο τίτλος του Goal σχετικά με την ΑΕΚ.

«Νέα επαφή της Ένωσης με τον βραζιλιάνο αμυντικό, συμφωνία με τον Μπακάκη αλλά όχι με τον Παναιτωλικό», γράφει για τους δύο δεξιούς μπακ.

SportDay

«Μπακάκης», είναι ο τίτλος της εφημερίδας SportDayσχετικά με το ρεπορτάζ της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια σχολιάζεται πιο αναλυτικά: «Προ των πυλών ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, προχωρημένες οι επαφές μαζί του. Διέψευδε η Ένωση τη συμφωνία με την ομάδα του. Πότε αναμένονται οριστικές εξελίξεις».

LiveSport

«Χαμός με Μπακάκη», αναφέρει στην πρώτη σελίδα η LiveSport και σχολιάζει: «Η πληροφορία για 4ετη συμφωνία με την ΑΕΚ και η διάψευση. Οι επαφές που υπάρχουν σε ανεπίσημο επίπεδο και η αναμονή για να πέσει αρκετά ο Παναιτωλικός ώστε να γίνει η μεταγραφή». Παράλληλα υπάρχει και για το θέμα του χαρτοσήμου: «Αμετακίνητος ο Θεοχάρης: «Πληρώστε για την εκχώρηση»».

Keywords
Τυχαία Θέματα