Προσύμφωνο για πώληση του 40% της ΑΕΚ με 2.000.000 ευρώ υπέγραψε ο Δημητρέλος!

19:43 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μια εξέλιξη που ίσως να εξηγεί και τα... πλατιά χαμόγελα του πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Αντρέα Δημητρέλου χθες στην Τρίπολη αλλά δεν ξέρουμε αν πρέπει να προκαλεί χαμόγελα στους οπαδούς της ΑΕΚ συνέβει την εβδομάδα που πέρασε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek365.gr ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ συναντήθηκε εκτός γραφείων της ΠΑΕ με Ελληνες ενδιαφερόμενους

για την ΠΑΕ ΑΕΚ που είπαν πως εκπροσωπούν ένα Αμερικάνικο επενδυτικό fund. Μάλιστα οι δύο πλευρές δεν έμειναν μόνο στην συνάντηση και στις συζητήσεις αλλά προχώρησαν ακόμη περισσότερο υπογράφοντας προσύμφωνο συνεργασίας! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέας Δημητρέλος σύμφώνησε με τους Ελληνες που θεωρητικά εκπροσωπούν το παντελώς άγνωστο επενδυτικό Fund να μπει στα ταμεία της ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη το ποσόν των 2.000.000 ευρώ έναντι αγοράς μετοχών της ΠΑΕ που θα αποφασιστεί με τιμή μετοχής 0.33. Η συμφωνία αναφέρει πως τα χρήματα αυτά πρέπει να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ μέχρι την Πέμπτη και με αυτά ο ευρισκόμενος σε τραγική θέση Αντρέας Δημητρέλος ουσιαστικά δίνει στους εκπροσώπους του αγνώστου fund ένα ποσοστό κοντά στο 40% της ΠΑΕ ΑΕΚ και ουσιαστικά οι άγνωστοι γίνονται μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ με ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα της ΑΕΚ που θέλει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ για να καθαρίσει και να μπει χωρίς προβλήματα στην επόμενη σαιζόν. Για αυτό άλλωστε και το «πάτωμα» που υπήρχε μέχρι πρόσφατα για το 51% ήταν 10.000.000 ευρώ τα οποία θα έμπαιναν σε αύξηση Μ.Κ. Με την πίεση μικρομετόχων η τιμή θα πέσει στ0 0,33 πράγμα που δέχτηκε πρόσφατα και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς με το πρόσχημα να μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να αγοράσει περισσότερες μετοχές.

Επειδή οι άνθρωποι που συναντήθηκαν με τον Δημητρέλλο δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια της ΑΕΚ υπάρχει σίγουρα ο φόβος πως πάνω στην απελπισία από την ανήθικη στάση των μετόχων μπορεί η ΑΕΚ να μπει, χωρίς καν να σωθεί οικονομικά, σε ακόμη χειρότερες περιπέτειες με το να πέσει στα χέρια ανθρώπων που θα έχουν ιδιοτελείς σκοπούς που καμία σχέση δεν θα έχουν με την πρόοδο της ΑΕΚ. Φυσικά δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε ή να φοβήσουμε κανέναν αλλά ο φόβος είναι εύλογος και μάλλον τόσο ο Νίκος Νοτιάς όσο και η ερασιτεχνική και οι Supporters θα πρέπει να επανεξετάσουν την τιμή της μετοχής. Τέλος θα προσθέσουμε, με επιφύλαξη την πληροφορία πως ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να κλειστεί το ραντεβού των δύο πλευρών ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης ενώ γνώστης της υπόθεσης είναι και ο πρόεδρος των Supporters Μάκης Κασνακίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα