Προσπάθησαν να βγάλουν φωτογραφία τον Σουμάχερ!

11:35 12/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό» και κάποιοι προσπάθησαν να «τρυπώσουν» στο δωμάτιό του προκειμένου να δουν πώς είναι ο Γερμανός πιλότος.

Δύο άγνωστοι λοιπόν, πλησίασαν την κλίνη του πρωταθλητή της F1 και με ένα κινητό θέλησαν να τον βγάλουν φωτογραφία, πριν γίνουν αντιληπτοί από ανθρώπους του νοσοκομείου και απομακρυνθούν.

Λεπτομέρειες για τους «εισβολείς» και την «επίθεση» που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, δεν δόθηκαν και κανείς δεν ξέρει αν ήταν φανς του Σούμι ή αν σκόπευαν να πουλήσουν τη φωτογραφία

στα ΜΜΕ.

Η εφημερίδα «Bild» αναφέρει πως πιθανότατα ήταν συγγενείς άλλων ασθενών που θέλησαν να δουν τι συμβαίνει στο δωμάτιο του Σουμάχερ. Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος άγνωστος θέλησε να πλησιάσει τον Γερμανό.

Τις πρώτες ημέρες νοσηλείας του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ένας άνδρας, ντυμένος παπάς, προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο του Σουμάχερ. «Είναι απαράδεκτο» είχε σχολιάσει τότε η μάνατζέρ του, Σαμπίν Κεμ.

Νεκρός σκιέρ στο ίδιο σημείο!

Στην ίδια πίστα που ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά, ένας Βρετανός σκιέρ έχασε πριν από τρεις ημέρες τη ζωή του! Ένας 51άχρονος, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπεσε από τα πέντε μέτρα και χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο, μπροστά στα μάτια του γιου του!

«Είχε υποστεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ανακοινώνοντας αργότερα πως ο άτυχος σκιέρ υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην πίστα των γαλλικών Άλπεων για το δεύτερο ατύχημα μετά από εκείνο του Σούμι.

Πηγή: Goal

Keywords
Τυχαία Θέματα