«Προσπαθήσαμε αρκετά»

22:42 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τρία νέα Πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Ενιαίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών που διεξάγεται στο κολυμβητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή 117 σωματείων από όλη την Ελλάδα. Οι πρωταγωνιστές των σημερινών αγώνων μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ

για τις επιτυχίες τους και τις προσδοκίες τους στο μέλλον.

Μία από τις επιτυχίες που σημειώθηκαν ήταν κι εκείνη του Απόστολου Χρήστου από τον ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος με επίδοση 2:04.20 κατάφερε να πετύχει Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο. Ο 16χρονος κολυμβητής δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μένα. Κατάφερα να κάνω Πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι μια πάρα πολύ καλή επίδοση. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά νομίζω ότι με τη δουλειά που είχα κάνει το άξιζα. Δεν πιστεύω ότι αυτή η επίδοση μου δημιουργεί βάρος στην πλάτη γιατί νομίζω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις».

Ο Απόστολος Χρήστου αναφέρθηκε επίσης στα πρότυπά του αλλά και στο πως καταφέρνει να συνδυάζει μαθήματα και προπονήσεις:

«Του χρόνου θα είμαι πλέον μαθητής Β' Λυκείου. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τόσο τις προπονήσεις, ώστε να πετύχω τους στόχους μου του χρόνου. Θα συνεχίσω την ίδια προπόνηση και πιστεύω να πάω αρκετά καλύτερα, να καταφέρω να φτάσω στο Ευρωπαϊκό και να κάνω κι εκεί καλές επιδόσεις, αλλά ταυτόχρονα να τα πάω καλά και στο σχολείο. Από αθλητές του εξωτερικού θαυμάζω ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρωταθλητή στο ύπτιο Άαρον Περσόλ, ο οποίος έχει σταματήσει να αγωνίζεται και ελπίζω κάποια μέρα να του μοιάσω. Από την Ελλάδα πρότυπό μου είναι ο Άρης Γρηγοριάδης».

Ο 14χρονος Νίκος Σοφιανίδης πέτυχε επίσης Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο Παμπάιδων Α', σημειώνοντας επίδοση 2:11.26.

«Μπορώ να πω ότι ήταν κάτι που το περίμενα γιατί έχω προπονηθεί σκληρά και οι προπονητές μου, μου είχαν πει ότι είμαι κοντά σε αυτό το Πανελλήνιο ρεκόρ και μπορώ να το πετύχω. Έτσι έβαλα τα δυνατά μου και τα κατάφερα. Από του χρόνου που θα είμαι πλέον κατηγορία Παίδων θα ήθελα να πάω σε κάποια αποστολή με την Εθνική ομάδα στο εξωτερικό. Θαυμάζω τον Άρη Γρηγοριάδη και μακάρι κάποια μέρα να γίνω σαν αυτόν. Είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ πολύ», δήλωσε ο νεαρός κολυμβητής του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης, ο οποίος στο παρελθόν έχει πετύχει τρία ακόμα Πανελλήνια ρεκόρ στα 50 και 100μ. ύπτιο Παίδων Β' και στα 100μ. ύπτιο Παμπαίδων Α'.

Keywords
Τυχαία Θέματα