«Προσωπικότητα και ενέργεια»

18:59 22/11/2013 - Πηγή: AEK365

Συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ είναι ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος όμως δίνει προτεραιότητα στη νυν ομάδα του.«Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και διαθέτει αρκετά γεμάτη ομάδα. Είναι ομάδα που συνδυάζει και ταλέντο και εμπειρία και ικανότητα αλλά και δημιουργία. Είναι ομάδα που δουλεύει μαζί αρκετό καιρό κι

αυτό είναι πλεονέκτημα. Εμείς, άσχετα με ποιον αντίπαλο παίζουμε και άσχετα κάτω από ποιες συνθήκες παίζουμε, πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Αυτό που χρειάζεται από εμάς είναι προσήλωση στην άμυνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από οπουδήποτε. Πρέπει, επίσης, να βελτιωθούμε στα αμυντικά ριμπάουντ, κάτι που έχουμε πληρώσει ακριβά μέχρι στιγμής, αλλά και να δουλέψουμε στην επίθεση. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και θα πρέπει κάποια παιδιά να βγάλουν προσωπικότητα και ενέργεια στα κρίσιμα σημεία».

Για τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ,είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ γιατί ξεκίνησα να παίζω στα τμήματα υποδομής του και συνέχισα ως προπονητής, αλλά όταν μπαίνεις μέσα στο παρκέ παλεύεις για την ομάδα στην οποία εργάζεσαι. Εξάλλου, έχω βρεθεί κι άλλες φορές αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα