«Προσοχή στο ΣΕΦ»

20:13 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερη σημασία στην δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού δίνει ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς. Ο Λιθουανός σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης και εξήγησε πως το ΣΕΦ χρειάζεται προσοχή.«Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Είναι δυνατοί και έχουν πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις, γι' αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ολυμπιακός

διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση και παίκτες ηγέτες, αλλά ποτέ κανείς δεν κατάφερε να νικήσει μόνος του μια ομάδα».

Στη συνέχεια ο έμπειρος σέντερ μίλησε για τη δύναμη του ΣΕΦ. «Παίζουν στην έδρα τους και αυτό είναι θετικό γι' αυτούς. Έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους που τους δίνει έξτρα ώθηση. Θα είναι δύσκολο το ματς γιατί πρόκειται για οπαδούς που δίνει φοβερή δύναμη στην ομάδα τους. Έχω παίξει πάρα πολλές φορές στην έδρα τους και ξέρω πόσο "καυτή" είναι».

Από τη μεριά του ο κόους των Λιθουανών, Χουάν Πλάθα, είπε «έχασαν στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντολού και τώρα θέλουν να αντιδράσουν. Εμείς θέλουμε ακόμη τέσσερις νίκες για να φτάσουμε στο TOP-16. Έχουν πάρα πολλά όπλα, ιδιαίτερα στην επίθεση τους. Είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης και φέτος. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια τους και να μας πάνε στον δικό τους ρυθμό».

Όσο για την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του, τον Ιμπραήμ Τζάαμπερ, ο Ισπανός τεχνικός είπε πως «ο Τζάαμπερ σε κάθε προπόνηση είναι όλο και καλύτερος. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι θέλουμε από αυτόν, αλλά και τους συμπαίκτες του. Πρέπει να καταλάβει γρήγορα τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε να το καταλάβει».

Keywords
Τυχαία Θέματα