«Προσοχή στις κάρτες»!

17:52 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ομιλία του έπειτα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς είναι δεδομένο ότι η κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια θα... δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η κόπωση που προβληματίζει έντονα τον τεχνικό της ΑΕΚ, αλλά και ο «εφιάλτης» των καρτών, καθώς έξι ποδοσφαιριστές του κινδυνεύουν να... τελειώσουν

τη χρονιά στο Περιστέρι και να μην τους έχει στη διάθεσή του για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που αγωνιστούν στο αυριανό (13/5) παιχνίδι και αντικρίσουν κίτρινη κάρτα.
Ο Παντελής Καφές, ο Νίκος Γεωργέας και ο Λεονάρντο έχουν από έξι κίτρινες και σε περίπτωση που συμπληρώσουν επτά, θα πρέπει να απουσιάσουν από δύο παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τους Κώστα Μανωλά, Γρηγόρη Μάκου, οι οποίοι έχουν από εννέα κάρτες και βρίσκονται πριν από το όριο διήμερου αποκλεισμού των δέκα καρτών, αλλά και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει δώδεκα κάρτες και βρίσκεται μια κίτρινη μακριά από το όριο των δεκατριών. Επίσης, στο όριο καρτών βρίσκεται και ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, ωστόσο έχοντας αντικρίσει έως τώρα τρεις κίτρινες, κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής. Το εν λόγω πρόβλημα είναι λογικό να απασχολεί ιδιαίτερα τον Κωστένογλου, ειδικά τη στιγμή που στη φετινή σεζόν οι διαιτητές δείχνουν μια ιδιαίτερη ευκολία στο να «κιτρινίζουν» ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν φορτώσει τους εαυτούς τους με αχρείαστες κάρτες.
Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών και τους έχει ζητήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί τις υπηρεσίες τους στην πιο κρίσιμη καμπή των play offs. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αρκεστεί σε αυτές τις συστάσεις, αλλά θα λάβει σοβαρά υπόψιν του τη συγκεκριμένη παράμετρο καταστρώνοντας τα αγωνιστικά του πλάνα τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, όσο και για τα ματς που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα