«Προσηλωμένοι στον στόχο μας»

15:01 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αναχωρεί αύριο (09:15) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τον Λονδίνο η Εθνική Ανδρών προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία στην 3η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει ένα μίνι καμπ προετοιμασίας από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή (17:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο Crystal Palace National Center. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Α1 Ανδρών και στέλεχος της

Εθνικής Ανδρών, ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την αναμέτρηση με τους Βρετανούς. «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και σοβαρότητα, καθώς όπως είπε και ο προπονητής μας δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος και με ποια σύνθεση σε ένα ματς στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η πρόκριση.

Νομίζω αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα στο μέλλον θα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η σταδιακή ανανέωση της ομάδας και το δέσιμο παλιών και νέων ηλικιακά αθλητών. Θέλουμε να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο κερδίζοντας Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία και να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτούς τους αγώνες, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον ακόμα δυσκολότερους αντιπάλους», σχολίασε ο έμπειρος πίβοτ του Διομήδη Άργους.

Keywords
Τυχαία Θέματα