Προσέλαβε κι εσύ έναν Έλληνα!

23:46 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μια πρωτότυπη ιστοσελίδα δημιούργησαν Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού θέλοντας να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους συμπατριώτες τους που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά στη χώρα και αναγκάζονται πολλές φορές να φύγουν στο εξωτερικό.

Μια ομάδα ομογενών δημιούργησε την ιστοσελίδα «Hire a Greek»(Προσέλαβε έναν Έλληνα), με στόχο να βοηθήσουν άνεργους Έλληνες να βρουν δουλειά ή να ενισχύσουν το εισόδημά τους, προσφέροντας υπηρεσίες ακόμα και εξ αποστάσεως.

Η εκστρατεία ξεκίνησε από την Αμερική και μετράει ήδη δεκάδες συμμετέχοντες, ενώ εξαπλώνεται σε επιχειρηματικούς κύκλους

όλου του κόσμου και πλέον όσοι καταθέτουν το βιογραφικό τους μέσω διαδικτύου, έχουν τη δυνατότητα επιλογής εργασίας από μία μεγάλη λίστα επαγγελματικών κλάδων.

Ήδη μάλιστα η ιστοσελίδα έχει ήδη απορροφήσει εκατοντάδες βιογραφικά Ελλήνων που επιθυμούν να εργαστούν σε κάποια χώρα του εξωτερικού σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Εργαζόμενοι και άνεργοι όλων των ηλικιών και εργασιακών προϋπηρεσιών μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους online και να αναζητήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα