Προς παραμονή ο Κατσουράνης

22:02 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κατσουράνη για την μείωση του συμβολαίου του μπορεί να πέρασαν από... χίλια κύματα αλλά από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει πως δύσκολα θα αποχωρήσει από την Παιανία ο διεθνής μέσος. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε επαφή το απόγευμα της Πέμπτης με τον τεχνικό σύμβουλο του «τριφυλλιού«, Κώστα Ελευθεράκη και όλα δείχνουν πως ο διεθνής μέσος θα αποδεχθεί την μείωση

και θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας.

Οι δύο πλευρές τα είπαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Κατσουράνης ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει και έδειξε θετικός με το «ψαλίδι» που του πρότεινε η «πράσινη» ΠΑΕ. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρχουν μέσα στο επόμενο διήμερο αν και όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο σίριαλ θα τελειώσει θετικά.

Απαντά ο «τυπάρας»

Από κει και πέρα, την Δευτέρα αναμένεται να δώσει την απάντησή του ο Γιώργος Καραγκούνης στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Είναι γνωστό πως δεν τον νοιάζουν τα χρήματα, αρκεί να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Ο αρχηγός θα επιστρέψει την Δευτέρα από τις διακοπές και αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα με το μέλλον του. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του. Εξάλλου άπαντες στην ομάδα, του έχουν δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τον θέλουν ανάμεσά τους σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται στο «τριφύλλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα