Προς Νιούκαστλ ο Ντε Γιονγκ

16:40 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρονος στράικερ έχει χάσει τη θέση του στην Γκλάντμπαχ, αφού έχουν περάσει δέκα μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στο βασικό σχήμα, συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2013.

Η Νιούκαστλ είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 από την ολλανδική Τβέντε, όμως ο γερμανικός σύλλογος ήταν εκείνος που απέσπασε την υπογραφή του έναντι 12 εκατ.

ευρώ, κερδίζοντας την άτυπη μάχη από τους «ανθρακωρρύχους».

Η αγγλική ομάδα επανήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμφωνία να επιτυγχάνεται τρεις ημέρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η Μπορούσια επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ντε Γιονγκ μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ενημερώνοντας πως ο Ολλανδός δεν προπονείται πλέον με την ομάδα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία.

Η μεταγραφή του Ντε Γιονγκ λύνει τα χέρια του τεχνικού της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, αφού ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας ως τώρα, ο Γάλλος Ρεμί, είναι δανεικός από την ΚΠΡ, ενώ το συμβόλαιο του Σόλα Αμεόμπι λήγει τον Ιούνιο.

Εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις ολοκληρωθούν με επιτυχία, ο 23χρονος ίσως πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο σαββατιάτικο παιχνίδι των «ανθρακωρρύχων» απέναντι στη Σάντερλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα