Προπονημένος και φιλικός

22:17 2/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι το διάστημα που θα χρειαζόταν για να προλάβει να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα. Σήμερα, ο Σουηδός άσος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ και σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την αποχή του από την αγωνιστική δράση. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα της Σουηδίας ολοκληρώθηκε την 1η Νοέμβρη, ωστόσο ο 24χρονος

όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα για να μην χάσει από τη φυσική του κατάσταση. Και σήμερα άφησε θετικά στοιχεία. Πλέον είναι στο χέρι του προπονητή του να κρίνει τον βαθμό ετοιμότητας του και να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ατρόμητο.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα στοιχείο που έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όλους. Ο Γιόχανσον από την πρώτη στιγμή που πάτησε στα Σπάτα ήταν πολύ φιλικός με όλους. Ο πάγος έσπασε γρήγορα με τους συμπαίκτες του και αμέσως ο Σκανδιναβός απέκτησε οικειότητα με όλους, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει... άλματα και να γίνει πολύ γρήγορα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Κάτι που θα βοηθήσει πολύ και στην αγωνιστική ετοιμότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα