Προοδευτική, όπως παλιά!

17:33 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι από άποψη θεάματος, η Προοδευτική έκανε την έκπληξη επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή στον Κορυδαλλό με τέρμα του Γρίβα στο 92’.

Την ευκαιρία να ζήσει στιγμές από το παρελθόν θα έχει στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η Προοδευτική. Η ομάδα του Κορυδαλλού για τον πρώτο γύρο του θεσμού των εκπλήξεων, επικράτησε 1-0 του Ηρακλή

με γκολ στις καθυστερήσεις και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναïκό στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι στον Κορυδαλλό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν ελάχιστα πράγματα από τις δύο ομάδες με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές. Στο 58’ ο Γκιόκα αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο με τον Γρίβα να παίρνει τη θέση του.

Κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για τους γηπεδούχους, καθώς ο τελευταίος αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» καθώς στο 92’ με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Βοσνιάδη δίνοντας τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Κουσουρής, Δημ. Χόρτσας (69' Κολιός), Παπανικόλας, Μπελέρης, Μακαρόνας (60' Κουρτάνοβιτς), Λέκας, Γκιόκα (58' Γρίβας), Επιτροπάκης, Κακαράς, Αργυρίου
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντες, Μίχος, Χιονίδης (78' Μπανγκουρά), Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς, Γεωργίου (64' Παληγεώργος), Τζοβέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα