Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

22:06 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Είναι περίεργο το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε ματς του Ολυμπιακού η διαιτησία "επεμβαίνει" άμεσα. Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να πήραν την πρόκριση εύκολα κόντρα στο Νέο Πανιώνιο με 4-0 ωστόσο ο κόσμος της ομάδας αποδοκίμαζε κάποιους

παίκτες ανά χρονικά διαστήματα. Ο Νέος Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά ο Αρετόπουλος δεν έδωσε τίποτα στην ανατροπή του Κούτσι από τον Παπαδόπουλο μέσα στη περιοχή στο 7ο λεπτό. Από κει και πέρα το περισσότερο διάστημα της αναμέτρησης ανήκει στον Ολυμπιακό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Νέος Πανιώνιος διαμαρτύρεται δίκαια για ένα πέναλτι υπέρ του. Κούτσι μόλις στο 7' βγήκε απέναντι από τον Μέγιερι με τον Παπαδόπουλο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και τον Αρετόπουλο να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στη συνέχεια, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρις σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Πάντελιτς έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η συνέχεια της αναμέτρησης δεν ήταν η αναμενόμενη αφού μετά το 20' και οι δύο ομάδες έριξαν κατά πολύ την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται ευκαιρίες.

Ο Νέος Πανιώνος είχε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κούτσι, όταν στο 40' ο Φιλανδός επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Μέγιερι αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες συνέχισαν να είναι το ίδιο άτονες με το πρώτο ημίχρονο και να έχουν καλές στιγμές ανά διαστήματα. Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με το Νέο Πανιώνιο να προσπαθεί να "χτυπήσει" στη κόντρα επίθεση.

Φτάσαμε στο 66ο λεπτό με τον Μανιάτη να βρίσκει αμαρκάριστο στο κενό χώρο τον Πάντελιτς ο οποίος με δυνατό πλάσε κάνει το 2-0. Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός "τελείωσε" το ματς μόλις στο 78' με τον Ντιόγκο να σκοράρει έπειτα από το κόρνερ του Αμπντούν. Ο Βραζιλιάνος σκοράρει για πρώτη φορά φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η αναμέτρηση από κει και πέρα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με το Νέο Πανιώνιο να μη μπαίνει καν στο κόπο να σκοράρει το γκολ της τιμής. Αυτό δεν έγινε ποτέ αλλά ο Ολυμπιακός είχε ακόμα "ορέξεις" για να πετύχει και ένα τέταρτο τέρμα το οποίο κι έγινε με τον Αμπντούν στο 88ο λεπτό.

Το ματς έληξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα