Πρόκριση στον «Λάκκο των Λεόντων»…

22:53 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2 (0-1)
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Η Ατλέτικο υποχρέωσε την Μπιλμπάο στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο νέο «Σαν Μαμές» και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο ματς (1-0), πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κόκε τροφοδότησε τον Κόστα, ο ποίος όμως νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Ερερίν, ενώ στο 24' το σουτ του Αντούριθ κόντραρε στον Μιράνδα. Στο 33ο λεπτό ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Μουνιαΐν, ενώ στο 35' το σουτ του Ρίκο, τράνταξε το δοκάρι της Ατλέτικο. Τελικά στο 43ο λεπτό

ο Μπαλενθιάγα έβγαλε σέντρα ακριβείας από αριστερά και ο Αντούριθ με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Βάσκους και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς. Μάλιστα στο 44' ο Κουρτουά πραγματοποίησε τρομερές διαδοχικές επεμβάσεις σε σουτ του Ιραόλα και κοντινή κεφαλιά του Αντούριθ, ενώ και στο 45' ο Βέλγος είπε όχι σε σουτ του Ρίκο.

Στο 49ο λεπτό ο Ερερίν απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Κόστα, ενώ στο 54' ο κίπερ της Ατλέτικο απέκρουσε σουτ του Γκαρθία από το πέναλτι, η μπάλα πήγε αριστερά και ο Ροντρίγκεθ γέμισε ξανά στον Γκαρθία που αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με νέο σουτ. Στο 58ο λεπτό ο Χουανφράν έκοψε σωτήρια τον Σουσαέτα, ενώ στο 61' ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Αντέρ. Στο 71ο λεπτό ο Κουρτουά έπεσε κι έδιωξε το σουτ του Αντέρ, αλλά στο 85' ο Κόστα έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Βάσκων από τα κέντρο, απέφυγε και τον Ερερίν κι έκανε το 2-1.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ρίκο (67' Ιμπάι Γκόμεθ), Αντέρ (78' Μπενιάτ), Σουσαέτα (75' Σόλα), Μουνιαΐν, Αντούριθ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτυά, Μιράνδα, Χουανφράν, Γοδίν, Λουίς (13' Ινσούα), Γκάμπι, Κόκε, Ροντρίγκεθ, Γκαρθία, Αντριάν (79' Σόσα), Κόστα (90' Αλντερβάιρελντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα